De betekenis van sharia-wetgeving: Lijfstraffen voor de ongelovigen

In politiek correcte bewoordingen heet de Arabische Europese Liga (AEL) een “links-progressieve emancipatiebeweging voor moslims”. Moslims zouden na jaren van discriminatie door ‘racisten’ het recht hebben verworven voor zichzelf op te komen in Europa. Mede dankzij hulp uit autochtoon-linkse hoek, zoals van GroenLinks en de Internationale Socialisten, wil de AEL in navolging van activiteiten in België (met lijst RESIST, gesteund door de communistische Belgische PvdA) binnenkort ook in Nederland meedoen aan de democratische verkiezingen.

Volgens Mohammed Cheppih, tot voor kort beoogd voorman van de Nederlandse AEL-tak (hij heeft de AEL inmiddels verlaten), zullen zij dan—op een democratische manier en binnen de grenzen van de wet—de islamitische wetgeving invoeren, sharia. Sharia-wetgeving is een “uitgebalanceerd stelsel regels met rechten en plichten voor moslims,” aldus Cheppih. Letterlijk betekent sharia levensweg of levenswijze. Maar sharia schrijft ook lijfstraffen voor. De cultuur van de Hollanders moet ‘verrijkt’ worden met strafrituelen als hand-afhakken, zweepslagen en steniging.

Mohammed Cheppih reageerde in een interview met het Parool (van zaterdag 26 april 2003) op een vraag over lijfstraffen:

“Stel, iemand zit in een vliegtuig en belt met zijn mobiele telefoon. Hij krijgt daarvoor twintig zweepslagen. Als dat in een samenleving voor die situatie een goede straf is, waarom niet?”

Cheppih verdedigt in het interview ook het afhakken van dievenhanden en de doodstraf.

De wrede islam

Wie niet gelooft dat Islam zo wreed kan zijn kent de fundamentalistische leer die islam is niet. Juist deze onmenselijke interpretatie van de islam is de enige ‘juiste’ en degene die de AEL ook voorstaat. Ik verwijs naar de website van de Apostates of Islam, een website gemaakt door afvallige moslims die zich tot een andere religie bekeerd hebben. Daar vindt men beelden van een steniging. De twee vrouwen worden in doeken gewikkeld versleept naar de executieplaats en tot hun middel ingegraven, zodat ze niet kunnen ontsnappen. De vrouwen huilen. De stenen die op hun schedels inslaan, veroorzaken donkere bloedvlekken op hun gewaden. Na enkele minuten scheuren de doeken aan flarden en barsten de hersenschedels van de naakte vrouwen open.

Dit is wat mensen als Cheppih en miljoenen andere moslims graag in Europa invoeren. Het is de straf voor overspel. Alleen een doodcultus kan dit bedenken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s