Waar ging het mis met Nederland?

In China en Japan bestaat racisme niet. Op een groepje expats na wonen er respectievelijk alleen Chinezen en Japanners. Een handjevol moslims wordt in die landen weggepest — niet vanwege hun ‘ras’, maar omdat islam vooruitgang tegenwerkt en dat pikken Aziaten niet. Wanneer links Nederland racisme wil afschaffen, maar geen enkele moeite wil doen om achtergebleven migranten enige vorm van beschaving bij te brengen, dan moeten ze terugtreden van het politieke toneel.

Laten we net als de Aziaten de basisprincipes van onze beschaving verdedigen — in ons geval vrijheid, gelijkheid en democratie — en iedereen welkom heten die ze omarmt. Maar wie deze basisprincipes verwerpt, moet vertrekken.

In Nederland gaat begin januari een grootschalige campagne tegen racisme van start, inclusief racisme-test, met steun van een waslijst aan links-progressieve clubs, waaronder de VPRO, de PvdA, de Volkskrant en denktank de Waterlandstichting; het soort clubs wat nog steeds gelooft in de maakbaarheid van de mens. Ze dachten de miljoenen gastarbeiders uit de Marokkaanse woestijn en van het Turkse platteland wel eventjes in moderne burgers te kunnen kneden, alsof migranten boetseerklei zijn. Maar ze faalden, en om hun gezicht te redden, beschuldigen ze iedereen die blank is van racisme.

De schuldvraag

Deze linkse clubs leggen de schuld van de falende integratie dus niet bij islamitische vrouwenhaat, niet bij Turks nationalisme en Turkse integratieweigeraars, niet bij Arabische superioriteitsgevoelens, niet bij importhuwelijken, niet bij geestelijke mishandeling die monomaan koranonderwijs heet, niet bij minderwaardige migrantencultuur die democratie afwijst, niet bij zwarte slachtoffercultuur, niet bij de ondoordachte massa- en gezinsmigratie van bijna twee miljoen laagopgeleiden, niet bij gedwongen hoofddoeken (ook al dragen sommigen hen vrijwillig), niet bij traumatiserende meisjesbesnijdenis, niet bij de 1% van de moslims die bereid is tot gewelddadige jihad noch de 40% die er sympathie voor heeft, niet bij de grotere migrantengezinnen waar Nederland de draagkracht niet voor heeft, niet bij eerwraak op moslima’s die maandelijks gemiddeld een leven kost (ja — in Nederland!), niet bij de achterbakse allochtone Kamerleden die alleen voor hun eigen achterban opkomen maar zelf wel het hardst “racisme!” roepen, niet bij de ondermijning van de verzorgingsstaat door een Trojaans leger van subsidie- en uitkeringsslurpers, niet bij gratis uitkeringen naar Marokko, niet bij Randstedelijk straattuig wat stille tochten houdt voor de daders van overvallen, niet bij Black Power-racisten die een oorlog tegen een kinderfeest zijn begonnen, maar bij de blanke, want die heeft de verkeerde huidskleur.

Het indoctrinatiefeest start volgende week op sinterklaasavond met Sunny Bergman, die in haar documentaire genaamd Ik Heb Aandacht Nodig! alle blanke Nederlanders gaat beschuldigen van racisme en kindermishandeling. Want kinderen leren zwarte mensen te haten omdat Zwarte Piet cadeautjes brengt! Je moet toch wat als de tolerante werkelijkheid niet in je haatvolle wereldbeeld past.

Westerse beschaving

Vrijheid, gelijkheid en democratie zijn geen linkse idealen, maar al sinds de slag bij Thermopylae de fundering van westerse beschaving. Te veel migranten blijven echter generaties lang vastgeroest in primitieve stammencultuur die tot geen enkel zelfinzicht uitnodigt. Ze stemmen PvdA of SP, niet voor socialisme of sociaaldemocratie, maar voor het infuus van de verzorgingsstaat.

We beoordelen mensen in dit land natuurlijk helemaal niet op huidskleur, maar op gedrag, opleiding en ondernemerschap — en of je de principes van onze beschaving omarmt en doorgeeft aan je kinderen. Dat heeft gevolgen: Poolse gelukszoekers, Turkse Grijze Wolven, Black Power-racisten, islamisten en Arabische supremacisten hebben hier helemaal niets te zoeken. De racisme-test voor autochtonen is overbodig zolang integratie weigerende migranten en hun linkse vrienden zakken voor de beschavingstest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s