De kloof tussen volk en elite

Niets illustreert de kloof tussen het Nederlandse volk en haar culturele ‘elite’ beter dan de opmerking van journalist Gerard Driehuis (HP/De Tijd, Felix Meritis) dat Geert Wilders een ‘fascist’ zou zijn:

“Nu Geert—rambam—Wilders het groepsgeweld in zijn naam accepteert, verdient hij volgens de definitie voluit zijn titel: fascist.”

Driehuis viel over Wilders’ onwil om zich te distantiëren van het verzet tegen asielzoekerscentra. Failliete gemeenten bouwen die centra vaak uit financiële motieven, zonder enig overleg met geschrokken omwonenden. In onder andere Steenbergen, Geldermalsen en Kaatsheuvel leidde de komst van een azc tot zichtbaar protest van gepasseerde burgers.

De beschuldiging dat niet alleen Wilders, maar ook zijn aanhang ‘racisten, fascisten of xenofoob’ zouden zijn, is niet nieuw. Wat opvalt is dat degenen die deze beschuldigingen uiten steevast tot ‘s lands rijkste kak-elite behoren. Ze wonen in veilige villawijken, gated comunities waar geen allochtonen komen, behalve als zwart betaalde klussers. Zo hoeft Driehuis zelf voorlopig geen komst van een azc te vrezen. Hij woont verstopt in een bosrijke villabuurt, veilig weg van de multiculturele werkelijkheid.

Deze wereldvreemde bovenonsgestelden gedragen zich als de collaborateurs van weleer. Wederom onderdrukken ze de Nederlandse bevolking in samenwerking met buitenlandse antisemieten, die vandaag niet van Duitse, maar van islamitische afkomst zijn. Ongeïnteresseerd in de noden van het eigen volk jaagt de corrupte geldadel financieel gewin na, zoals hun voorbeelden ooit gewillig carrière maakten in de nazihiërarchie.

Het magazine Quote onderzocht het: de vriendjes van de VVD, D66 en PvdA verdienen dankzij de vluchtelingencrisis vele miljoenen Euro’s aan opvanginkomsten. Ze verhuren hun leegstaande vakantieparken, kantoorpanden en monumenten tegen asociale woekerwinsten. Voor die woekerwinsten betalen burgers met belastinggeld. We kunnen deze rijkeluiscollaborateurs dus geen landverraders noemen, want verraders laten zich door de vijand omkopen. Deze elitenazi’s roven de eigen bevolking arm en plunderen voor hun eigen narcistische plezier de democratie leeg.

Als volgevreten sprinkhanen kunnen zij het zich veroorloven om bij gevaar naar veilige verre oorden te vluchten, terwijl de gemiddelde Nederlander die middelen niet heeft. Terwijl de rijken vanuit hun villawijken het gewone volk als levend schild inzetten om de bomgordels op afstand te houden, verdienen Driehuis en zijn klasse tientallen tot honderden miljoenen Euro’s over de rug van de belastingbetaler. Geen wonder dat Driehuis staat te watertanden bij de verwachte komst in 2016 van een modern Trojaans leger van meer dan een kwart miljoen ‘vluchtelingen’—waaronder vele fundamentalisten, islamisten, salafisten, ex-soldaten, verkrachters en massamoordenaars.

Bovendien: 70-80% van de vluchtelingen is man. Een of ander twittervrouwtje geloofde dit feit niet, dus pakken we nog maar eens de UNHCR data erbij. Volgens de UNHCR (zie grafiek) is van alle volwassen vluchtelingen 71% man (58% van totaal), 29% vrouw (17% van totaal). Er kwamen en komen dus bijna 3,5 keer zo veel volwassen mannen als vrouwen naar Europa. Overigens schommelt dit cijfer—eerder stond de teller op 85% man van het totaal. Ze komen bijna allemaal in Griekenland aan en reizen bijna allemaal door naar Duitsland. Slechts de helft komt uit Syrië, wat niet betekent dat ze Syriërs zijn, gezien de vele valse paspoorten in omloop. Deze mannen zijn lafaards die hun zussen, moeders, oma’s en dochters in een oorlogsgebied hebben achtergelaten. Ze verdienen geen bed, bad en brood, maar een schop onder de kont terug naar eigen land.

Maar: wie protesteert is een fascist! George Orwell keurt het goed.

Natuurlijk komen burgers in verzet, maar ook dat is niet nieuw. Het Nederlandse volk voert al jaren een tweefrontenoorlog. Enerzijds verzetten we ons tegen de zelfhatende bestuurselite die het land in de afrond wil storten. Anderzijds verzetten we ons tegen de invasie van onze leefruimte door onintegreerbare moslimkolonisten. We verzetten ons, kortom, tegen het verlies aan zelfbeschikking. Na 50 jaar ‘progressieve’ afbraakpolitiek willen we eindelijk weer zelf onze toekomst mogen bepalen. We willen dus geen dictatuur, maar zelfbestuur; geen orde, maar vrede; geen fascisme, maar vrijheid; geen multicultuur, maar leefcultuur.

Wilders’ succes in de peilingen is slechts het gevolg van de immigranteninvasie. De PVV speelt wat dat betreft de rol van kanarie in de kolenmijn: hoe minder onze bestuurselite naar de PVV luistert, des te meer zetels de PVV haalt. Niet Wilders is een fascist, maar Driehuis is een nazi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s