De verdediging van Europa: Indien niet nu, wanneer wel?

De Arabieren, de hoeders van de islam met haar anderhalf miljard aanhangers, weten dat hun olie ooit zal opraken. Dan verdwijnt hun enige bron van inkomsten, omdat Arabische landen verder niets produceren wat de wereld nodig heeft. Maar om de islamitische macht op het wereldtoneel veilig te stellen, moeten Arabische leiders op zoek naar een nieuwe inkomstenbron.

Die bron werpt Europa hen gewillig voor de voeten: een vergrijzend, economisch verzwakt en in slaap gevallen continent bewoond door naïeve sukkels. Als nú niet het moment is om Europa te veroveren, wanneer wel?

De vluchtelingenstroom

De hele wereld heeft kunnen toekijken hoe Europa letterlijk en figuurlijk de grenzen van haar beschaving niet kon verdedigen tegen de vluchtelingenstroom. Naar verwachting maken zich nog eens tientallen miljoenen migranten op om een beter leven op te eisen. Dat wordt de ondergang van Europa, de dood van haar beschaving.

Tegenover Europa’s naïeve leiders staat het islamitische Paard van Troje: een leger alleenstaande Arabische mannen van gevechtsklare leeftijd. Ze kwamen naar Europa als vluchtelingen, maar van de een miljoen die Duitsland bereikten, verdween driekwart in de anonimiteit. Ze zijn vijandelijke soldaten in burgerkledij. Toch blijven corrupte Europese media alle nieuwkomers „vluchtelingen” noemen.

Onder de migranten bevinden zich meer dan vijfduizend ISIS-terroristen die slechts op signaal van hogeraf wachten om Europa in brand te steken. Intussen stichtten de eerste moslimkolonisten in het Franse Calais al hun eigen ‘jungle’-kalifaat. Duizend kalifaten zullen volgen, roepen anderen. Maar terwijl asielzoekerscentra volstromen met testosteronbommen, slaat de politie ieder gezond burgerprotest hardhandig neer.

Oud denken

Het grootste gevaar zijn echter Europa’s politieke leiders. Deze ‘oude denkers’ roepen in koor dat de NATO Europa toch wel zal beschermen. Want wie zou er nou zo gek zijn om een kernmacht aan te vallen? Leuk bedacht, maar dankzij open grenzen is de vijand al binnen. Kernwapens zijn bovendien niet effectief tegen een guerrilla-oorlog in eigen steden, tenzij men op kamikaze uit is.

En wanneer de Arabieren tot de aanval overgaan, dan volgen ook de Russen, die dromen van een terugkeer naar de oude Sovjet-Unie, en de Turken, die het Ottomaanse Rijk in ere willen herstellen. De Turken hoeven niet eens naar Europa te marcheren, want dankzij massamigratie zijn ze er al. Ze hoeven enkel hun uniformen aan te trekken.

Een Heilig Europa

Nog nooit eerder in de geschiedenis vochten alle Europeanen voor hun gezamenlijke overleving. Maar ze kunnen inspiratie putten uit de rijkste heldengeschiedenis. De Spartanen hielden de Perzen tegen bij de slag om Thermopylae. Arminius verenigde de Noord-Europeanen tegen het oprukkende Romeinse leger.

Godfried de Bouillon heroverde Jeruzalem. Europeanen bestreden de oosterse hordes van Dzjengis Khan. Vlad Țepeș jaagde de Turken de schrik van hun leven aan. Jan Sobieski versloeg ze bij Wenen. En laten we een voorbeeld nemen aan de Bulgaren. Zij leefden vijfhonderd jaar onder het juk van de islam, maar gaven het verzet nooit op.

Europeanen moeten de geflopte multiculturele utopie achter zich laten en een Heilig Europa stichten. De tijd van zelfhaat en zelfverachting is voorbij. Europeanen zullen hun toekomst heroveren. Deo volente—als God het wil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s