Dood aan de politieke correctheid

Dit is ons land, wij gaan niet weg

De idee dat blanke heteromannen schuldig zijn aan onderdrukking van vrouwen, het slavernijverleden, kolonialisme, xenofobie, islamofobie, oorlog of zelfs de dreiging van een nieuwe Holocaust berust op niets anders dan racistische afgunst jegens diezelfde groep. Pas wanneer we beseffen dat onze aanklagers ons willen breken, kunnen we ophouden voor ze te buigen. Laten we daarom een offensief beginnen tegen deze klasse zeikerds. Want als we dat niet doen, dan stort onze beschaving in, niet door verovering van buitenaf, maar van binnenuit door verzwakking, door aangeleerde gevoelens van minderwaardigheid.

Politieke correctheid

Politieke correctheid is het ware fascisme, ontworpen om onze levens volledig te beheersen. De wilskrachtige man is de grootste nachtmerrie van links. Achter de schermen streeft de linkse kaste ernaar om de cultuur van de autochtone meerderheid uit te wissen door onze tradities en waarden te saboteren. Op school moeten jongetjes bijvoorbeeld zittend plassen, want staand plassen zou ze wel eens gevoelens van mannelijke superioriteit kunnen aanleren. Tenminste, zo denken prettig gestoorde feministen.

Maar dat vrouwen zittend moeten plassen, is omdat ze zo zijn geboren. En als man houd ik nu eenmaal van vrouwen die zich in bed aan mij onderwerpen en die mij overdag niet aan mijn kop komen zeuren. Ik weet dat ik niet voor vrouwelijke werkgevers wil werken. Als Hillary Clinton in Amerika aan de macht komt, hoop ik dat ze van hartfalen omvalt. Vrouwen en homo’s kunnen volgens mij geen land leiden. Daarom vind ik dat premier Rutte moet aftreden, dus niet alleen omdat hij een sociopaat is. Volgens mij is niet alleen islam achterlijk, maar zijn moslims dat ook.

Nationale zelfmoord

Tja, wat ik hier schrijf is allemaal zo strafbaar als de neten. Maar ik doe niet meer mee met de politieke correctheid. Ik doe niet aan zelfcensuur. Zwarte mensen zijn negers, witte mensen zijn blank. Nuance is voor mietjes. Allemaal. In hun pogingen om autochtone mannen op de knietjes te dwingen, hebben linkse fascisten termen als Het Fatsoen, De Dialoog en Groepsbelediging verzonnen om iedere hen onwelgevallige mening te onderdrukken. Zelf voeren ze een beleid van nationale zelfmoord. Ze haten iedereen die zich weigert over te geven aan de ondergang van Nederland.

De massamigratie naar onze wijken is hun favoriete wapen om de autochtone bevolking mee te vervangen—genocide als beleid. Om ons tot onderdanigheid te bewegen, gebruiken de “progressieven” schuld en schaamte als gevechtstactieken. Maar afgezien van directe nakomelingen van VOC-aandeelhouders draagt eigenlijk geen enkele Nederlander schuld aan slavernij of kolonialisme. Dan hadden die zwarten zich maar niet moeten laten vangen. Wat mij betreft schaffen we de multiculturele samenleving af, want buiten bus of tram bestaat zij toch niet. We gaan niet met elkaar om. We leven in een staat van ontkenning.

Het vrije woord

Ik had me zojuist genuanceerder en verfijnder kunnen uitdrukken, maar dat maakt voor de linkse kliek toch niets uit. Als mens ben ik te min om hun gesprekspartner te kunnen zijn. Iedere opmerking die van de politiek correcte agenda afwijkt, brandmerken ze onmiddellijk als onfatsoenlijk. De enige manier om te bewijzen dat je fatsoenlijk bent, is door het met ze ééns te zijn. Ze verstikken het debat. Deze fatsoenselite wil helemaal niet dat ik me eloquenter uitdruk, maar dat ik me conformeer en mijn bek houd. Wie zich niet aan het goedgekeurde taalgebruik houdt is een nazi; liefst schaffen ze Artikel 7 van de grondwet af.

Nu deze progressieven de islam als partner in huis hebben gehaald om de autochtone meerderheid verder te kunnen onderdrukken, maken ze ook van iedere kritiek op islam een gedachtemisdrijf. Had de islam niet bestaan, dan had de PvdA haar zelf uitgevonden. Islam is de stok om de verderfelijke blanke man mee te slaan, net zo lang tot hij zich onderwerpt. Wie in opstand komt tegen het verlies van zijn eigen identiteit is islamofoob, en dus een racist. Er is altijd wel een onderzoeker te vinden die dat voor geld wil aantonen.

Tegenoffensief

Maar de linkse goegemeente weet helemaal niets van de gemiddelde Nederlander. Ze gaan er niet mee om, komen niet op verjaardagen, praten niet mét ons, maar óver ons, en doen alles waar we aanspraak op menen te maken af als xenofobie. Wij zijn “racistische Tokkies,” aldus de premier en zijn vicepremier, “en daar praten we niet mee.” Ze bouwen asielzoekerscentra doelgericht in wijken van eenvoudige modaalverdieners, die de middelen niet hebben om juridisch bezwaar aan te tekenen. Voor deze Haagse kliek liggen Limburg en Friesland een miljoen culturele kilometers van ze vandaan. Daardoor kunnen ze het fenomeen Wilders alleen verklaren vanuit zwartbruine theorieën.

Er is een oorlog gaande in dit land, en in heel Europa. De linkse bestuurskaste koos als oorlogsstrategie de intimidatie van gewone burgers, de onderdrukking van het vrije woord, demonisering, dreiging met economische en juridische sancties, en via het klaslokaal de indoctrinatie van onze kinderen. Maar ook het tegenoffensief is begonnen. We moeten onophoudelijk verzet laten zien tegen deze miezerige bureaucraten, die ons denken te mogen vertellen wat we mogen zeggen en doen. Dit is ons land, wij gaan niet weg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s