Die verdediging van Europa

Indien nie nou nie, wanneer wel?

Die Arabiere, die hoeders van Islam met haar anderhalf miljard aanhangers, weet dat hul olie ooit sal opraak. Dan verdwyn hul enigste bron van inkomste, omdat Arabiese lande verder niks produseer wat die wêreld nodig het nie. Maar om die Islamitiese mag op die wêreldtoneel veilig te stel, moet Arabiese leiers op soek na ‘n nuwe inkomstebron.

Die bron werp Europa hulle gewillig vir die voete: ‘n oud, ekonomies verswak en in die slaap geraak kontinent bewoon door naïewe suiers. As nou nie die tyd is om Europa te verower nie, wanneer wel?

Die stroom vlugtelinge

Die hele wêreld kon toekyk hoe Europa letterlik en figuurlik die grense van haar beskawing nie kon verdedig teen die stroom vlugtelinge nie. Na verwagting maak hulle nog eens miljoene immigrante klaar om ‘n beter lewe op te eis. Dit word die ondergang van Europa, die dood van haar beskawing.

Teenoor Europa se naïewe leiers staan die Islamitiese Perd van Troje: een leër enkellopende Arabiese manne van ‘n ouderdom bereid vir die geveg. Hulle het na Europa gekom as vlugtelinge, maar van die een miljoen die Duitsland bereik, verdwyn driekwart in die anonimiteit. Hulle is vyandige soldate verkleed als siviele mense. Tog bly korrupte Europese media alle nuwelinge “vlugtelinge” noem.

Onder die immigrante bevind hulle meer as vyfduisend ISIS-terroriste wat slegs op sein van bo wag om Europa in brand te steek. Intussen stig die eerste Moslemkoloniste in die Franse Calais al hul eie ‘oerwoud’-kalifaat. Duisende kalifate sal volg, roep ander. Maar terwyl skuilings vol loop met testosteroonbomme, slaan die polisie ieder gesond burgerprotes rou neer.

Ou denkers

Die grootste gevaar is egter Europa se politieke leiers. Hierdie ‘ou denkers’ roep saam dat die NATO Europa sal beskerm. Want wie sou so gek wees om ‘n kernmoondheid aan te val? Goed uitgedink, maar danksy oop grense is die vyand al binne. Kernwapens is boonop nie doeltreffend teen ‘n guerilla-oorlog in eie stede nie, tensy ons selfmoord wil pleeg.

En wanneer die Arabiere tot die aanval oorgaan, dan volg ook die Russe, wat droom van ‘n terugkeer na die ou Sowjetunie, en die Turke, wat die Ottomaanse Ryk in ere wil herstel. Die Turke hoef nie eens na Europa te marsjeer nie, want danksy massamigrasies is hulle reeds daar. Hulle hoef slegs hul uniforms aan te trek.

‘N Heilig Europa

Nog nooit voorheen in die geskiedenis het alle Europeërs vir hul gesamentlike oorlewing geveg nie. Maar hulle kan inspirasie put uit die rykste heldegeskiedenis. Die Spartane het die Perse by die slag om Thermopylae teengehou. Arminius het die Noord-Europeërs teen die naderende Romeinse leër verenig.

Godfried de Bouillon het Jerusalem terugvat. Europeërs het die oosterse hordes van Dzjengis Khan bestry. Vlad Țepeș het die Turke die skrik van hul lewe besorg. Jan Sobieski het hulle by Wene verslae. En laat ons ‘n voorbeeld neem aan die Bulgare. Hulle het vyfhonderd jaar onder die juk van die Islam geleef, maar het die verset nie opgegee nie.

Europeërs moet die mislukte multikulturele samelewing agterlaat en ‘n heilige Europa stig. Die tyd van die selfhaat en die selfveragting is verby. Europeërs sal hulle toekoms terugvat. Deo volente—as God dit wil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s