Een betere wereld

Hoe vooringenomen media het volk omprogrammeren

Progressieve mensen nemen de beeldspraak mind over matter letterlijk. Ze bedenken in gedachten een betere wereld (die toevallig bij hun eigen behoeftes past) en eisen dat anderen die wereld voor ze bouwen. Dat ze zelf nauwelijks kwalificaties hebben om een betere wereld voor een ander te bedenken dringt niet door tot achter de narcistische plaat voor hun kop.

Lege begrippen

Die perfecte wereld bestaat volgens progressieven uit lege fictie als ‘gelijkheid’, ‘diversiteit’, ‘eerlijkheid’ en een ‘open’ samenleving. Wat die begrippen inhouden kunnen ze niet uitleggen. Hoe we ze moeten verwezenlijken ook niet. Net als bij autoreclames schetsen progressieven graag mooie, met luxe overgoten vergezichten. In de wereld van de PvdA is iedereen miljonair.

Het lijkt wel alsof buitenaardse wezens Nederland hebben gekaapt, wezens die ons willen domesticeren tot dom rundvee. Dan kunnen ze ons makkelijker uitmelken, omdat we geen weerstand meer bieden. Zo te zien bezetten ze de hoogste functies in de media, de rechtspraak, de politie en de politiek. Wat zijn ze met ons van plan?

Weg met saamhorigheid

Het Nederlandse medialandschap draait om de gevoelswereld van de individu. Journalisten schrijven over zichzelf, hun beste vrienden, wie ze wel of niet leuk vinden en vooral over wat ú ook hoort te vinden. Katja’s kont staat vaker in de Volkskrant dan Poetins buitenlandbeleid.

Dat dient ter afleiding van belangrijkere zaken, zoals de zinkende economie, ons belabberde leger of de invasie van ongeschoolden die hier komen afstuderen op het vak aanranding. Media willen de burger juist dom en ongeïnformeerd houden. Dan maakt u zich tenminste niet zoveel zorgen. Stressvrij bent u productiever schaap.

De focus op de individuele belevenissfeer dient om de saamhorigheid af te breken. Wij mogen geen onderdeel meer zijn van een ‘groep’. Groepen komen in opstand tegen onderdrukkers. U mag daarom niet meer denken in termen van bloedverwanten, geloofsgenoten, medelanders, familie, vrienden of zelfs maar uw eigen gezin.

Het progressieve antwoord op wij/zij-denken heet ieder voor zich. Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Media staan ronduit vijandig tegenover samenwerkende, kritische burgers die bij gebrek aan intellectuele stimulans dingen zelf maar op internet gaat uitzoeken. Dat mag helemaal niet!

Weg met het gezin

Het gezin is de hoeksteen van de samenleving, zegt het Christendom. Dus moet het gezin kapot, antwoordt de progressieve reflex. Om te bewijzen dat mind over matter echt werkt, sporen de progressieve wezens ouders aan om het geslacht van hun kinderen voortaan zelf te bepalen. Sommige ouders kunnen de verleiding niet weerstaan om voor God te spelen.

En zo ontstaat transseksualiteit. Transseksuelen zijn zwaar getraumatiseerde mensen die hun leven lang een toneelstukje voor hun teleurgestelde ouders moeten opvoeren. Verwarde mensen die hun geboortegeslacht bij de chirurg laten liggen, plegen twintig keer vaker zelfmoord dan transseksuelen die dat niet doen. Ze worden er dus niet gelukkig van (maar hun goddelijke ouders wel).

Homoseksualiteit en transseksualiteit zijn politieke uitvindingen bedoeld om de bevolkingsgroei in te perken. Althans, in het Westen, want daar wonen teveel blanke mannen. De aandoeningen komen anders helemaal niet in de natuur voor. Bonobomannetjes doen bijvoorbeeld aan schijnseks om de rangorde te bepalen, maar volgens apenkenner Frans de Waal komt anale seks tussen twee mannen komt alléén bij mensen voor.

Dolfijnen hangen hun slurf voor de lol wel eens in het luchtgat een ander, maar dat is geen argument dat homoparen op bestelling een kind in het buitenland mogen laten verwekken. Baby’s zijn mensen, geen handelswaar en zeker niet te koop voor verwarde personen. Misschien moet Nederland inderdaad maar een moslimland worden.

Wat betreft de islamisering van ons land verkeren progressieven in illuster gezelschap. Hitler vond islam geweldig geschikt:

“Zie je wel, het is ons ongeluk dat we de verkeerde religie hebben. […] De Mohammedaanse religie zou ons ook veel beter hebben gepast dan het Christendom. Waarom moest het zo nodig het Christendom zijn met haar zachtmoedigheid en slapheid?”

Weg met gezond verstand

Ook onze rechters oordelen volgens het principe mind over matter. In de betere wereld die progressieven (voor zichzelf) hebben bedacht is iedereen gelijk. Dus zijn er ook geen criminelen, maar alleen slachtoffers. Een verkrachter is gewoon onwetend, die niet wist dat “nee” nee betekende. (Maar racistische slachtoffers vragen er zelf om.)

Het doel van de rechtspraak is om stapje voor stapje alle gevangenisstraffen af te schaffen. Een roekeloos rijdende, nuchtere automobilist die je kind doodrijdt kreeg in de jaren tachtig een lange celstraf. Vandaag krijgt ie een taakstraf. In de nabije toekomst komt zo iemand bij de nabestaanden in huis wonen, zodat de onwetenden begrip voor de moordenaar van hun kind kunnen leren opbrengen.

In de progressieve heilstaat mag u uw gezonde verstand buiten laten liggen. “Wat is gezond verstand eigenlijk?” lachen de hyena’s. Maar wie de werkelijkheid als uitgangspunt neemt voor zijn beslissingen, gebruikt inderdaad gezond verstand. De feiten vormen de theorie, de theorie niet de feiten. Progressieven doen dat laatste. Als bewoners van ivoren torens baseren zij beslissingen op hun eigen fantasie. (En als het fout gaat is iedereen een fascist behalve zij.)

De feiten

Mind over matter heet eigenlijk gewoon wensdenken. Toverstafjes doen het alleen goed met carnaval. Het Nederlandse volk is het slachtoffer geworden van extreemlinkse activisten die met de levens van 18 miljoen mensen experimenteren. Het experiment is al op een gevaarlijke manier mislukt, maar wie anders dan progressieven kunnen dat feit als de besten negeren?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s