Politie te blank? Vervang de tak langzaamaan met etnisch diverse BOA’s

Politieman Dennis Spaanstra schreef erover in het verzetsblad Gezond Verstand, nummer 3. In het artikel Boa, de namaakpolitie legt de ervaren rechercheur uit dat onze regering BOA’s steeds vaker politietaken toekent. De BOA’s (vroeger nog stadswachters genaamd) krijgen van de rechter binnenkort een wapenstok, zodat ze geweld mogen gebruiken tegen burgers.

Een probleem daarbij is dat de goedbedoelde BOA’s van een beduidend lager opleidingsniveau zijn. Het zijn doorgaans mannen en vrouwen die vanwege geestelijke onvermogens niet aan de toelatingseisen voor de politie zouden kunnen voldoen, maar die nu, weliswaar in een ander uniform, toch dezelfde soort taken mogen gaan uitvoeren.

“Met geweld inzetten van lager opgeleid personeel tegen de burger, roept ideeën op van een totalitaire toekomst.”

Dennis Spaanstra (20 jaar rechercheur bij de politie)

Wat Spaanstra in zijn artikel helaas volledig in het midden laat is de achterliggende gedachte. Waarom krijgen de BOA’s steeds meer politietaken, terwijl de politie zelf langzamaan wordt wegbezuinigd? Het antwoord is: de politie is te blank.

Juist vanwege de hogere toelatingseisen om straatagent te mogen worden (zoals taalvaardigheid en intelligentie), blijkt een baan bij de politie voor veel Turks-, Marokkaans-, en Afrikaansstammige mensen een brug te ver. Maar ze kunnen wél aan de slag als BOA.

Onze multiculturele overheersers zijn het ‘witte privilege’ van blanke mannen namelijk zo spuugzat dat ze de politie liefst in één klap opheffen. Maar onze overheersers zijn een stukje slimmer dan dat. Ze zullen het gestaag, langzaamaan doen, zodat niemand het doorheeft. Ze kiezen voor de wisseltruc: in tien of twintig jaar ongemerkt van blanke politie naar diverse BOA.

Door langzaamaan, met kleine stapjes te gelijk, steeds meer politietaken aan de BOA’s over te dragen, hevelt de overheid ongemerkt het politiewerk over aan een nieuwe, diversere politie. Wie iets van de geschiedenis kent, weet dat deze truc al eens eerder werd toegepast, namelijk door Adolf Hitler. Hitler verving de gewone Duitse politie langzaamaan met zijn eigen Sturmabteilung, de SA.

En wat denkt u dat er zal gebeuren wanneer straks een overwegend allochtone politiemacht—de BOA—tegenover een onwillige autochtone bevolking komt te staan? Dan zijn we weer terug bij af, rond het jaar 9 na Christus, toen Arminius en zijn Germanen tegenover de goedbewapende Romeinen stonden.

Nederlandse burgers zouden er goed aan doen de lessen van de Slag bij het Teutoburgse Woud nog eens in de oren te knopen. Toen versloeg de mythische Siegfried de Romeinse slang die ons land bedreigde met slavernij en onderdrukking. De BOA’s van vandaag heten niet voor niets ‘boa’ (constrictor).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s