Het plan om Nederland in een nachtmerrie te veranderen

De TriState City

Je leest het open en bloot op www.tristatecity.nl, maar verder hoor je er weinig over. Over het plan wat gesteund wordt door alle grote Nederlandse bedrijven. Het plan waarvoor zelfs de Belgische en Nederlandse adel zich als mascotte uitleent. Het plan om Nederland in een ‘superstad’ te veranderen, namelijk de op twee na grootste ter wereld, achter Tokio (Japan) en Jakarta (Indonesië).

Dit plan wil de VNO-CNW, de overkoepelende organisatie boven de grote BV’s en NV’s van Nederland, al rond het jaar 2030 verwezenlijken. Nederland alleen al krijgt dan 30 miljoen inwoners (nu 17 miljoen). De Randstad wordt volgepompt met in totaal 12 miljoen inwoners (nu 8 miljoen). Dit is de ware reden dat de overheid het ‘stikstofprobleem’ heeft uitgevonden. Als excuus om de boeren weg te pesten, hun land in te pikken en overal woonwijken en woonflats neer te zetten.

Schermafdruk 2019-01-17 15.12.29kopie

Inderdaad, de komende tien jaar wil de politiek bijna 1 miljoen nieuwe woningen erbij bouwen. Let wel, die woningen zijn niet zomaar bedoeld voor autochtone straters. Neen. Die woningen zijn er voor de circa 8 tot 10 miljoen migranten die er nog bijgegooid gaan worden in onze krappe samenleving. Voornamelijk migranten uit Afrikaanse landen en uit moslimlanden krijgen straks voorrang op nieuwbouwwoningen in “ons” land.

Schermafdruk 2019-01-15 13.29.20 kopie

De nieuwe verstedelijking zal met name plaatsvinden binnen de verbindingsregio Amsterdam-Breda-Brussel-Maastricht-Keulen-Essen-Twente-Zwolle. Eindhoven fungeert dan als een soort verbindingshub in het midden van dit ‘gele vierkant’. Hoge snelheidstreinen en ook tunnelverkeer zullen door af en aan door dit vierkant razen. Vooral in Noord-Brabant zullen de boeren moeten vertrekken, omdat precies in hun regio gigantisch veel nieuwe stadsindustrie zal worden gebouwd.

Tristate MinBuZa kopie

De regio Benelux + een stukje Duitsland zal dan 45 miljoen inwoners gaan tellen. Ons eigen Ministerie van Buitenlandse Zaken vraagt erbij: “Grenzen aan globalisering?” En beantwoordt deze vraag met een volmondig nee. Het nieuwe Nederland moet dan de hoofdstad van Europa worden, een hyper-multiculturele bendezooi waar niemand elkaars taal meer spreekt, waar het menselijke contact nagenoeg zal verdwijnen, omdat iedereen te gehaast is voor werk en verplichtingen.

Schermafdruk 2019-01-05 00.32.09 kopie

Wat daarbij opvalt zijn de zeven dagelijkse vluchten naar Dubai die men plan te verzorgen: 3x per dag vanaf Schiphol, 2x per dag vanaf Düsseldorf en 2x per dag vanaf Brussel. Vanwaar toch de grote behoefte om Nederland met Dubai te verbinden? Omdat Nederland eigenlijk een failliet land is en de grote investeerders voortaan uit Arabische landen komen. Anders gezegd, Nederland zal in nog sneller tempo gaan islamiseren. Nederland wordt een kolonie van Saoedi-Arabië.

Schermafdruk 2019-01-17 21.47.40

Nederland zal het meest dichtbevolkte stukje Europa gaan worden.

Schermafdruk 2019-01-30 20.59.21

Eindhoven wordt helemaal volgebouwd met wolkenkrabbers. Dat niet iedereen gelukkig zal worden van zo veel sneller verstedelijking moet duidelijk zijn. En dan heb ik het niet alleen over de boeren. Ik heb het over mensen die een band met de natuur nodig hebben, natuur die nagenoeg volledig zal verdwijnen uit de Benelux.

One thought on “Het plan om Nederland in een nachtmerrie te veranderen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s